Milan Milošević će igrati na grčkom All Star meču

Veliko priznanje

Milan Milošević će igrati na grčkom All Star meču

Bosanskohercegovački reprezentativac Milan Milošević igrat će na grčkom All Star meču. 

Bh. košarkaš briljira ove sezone u dresu ekipe Promitheasa, a u izboru za All Star ekipu dobio je čak 2,521 glasa i nastupit će u timu Svijeta.

Pored njega u timu Svijeta bit će još: Thaddeus MacFadden, Stefan Moody, Manny Harris, Langston Hall, Janis Strelnieks, James Gist, Mackenzie Moore, Chris Singleton, KC Rivers, Nikola Milutinov i Jamel McLean, dok je trener ekipe Xavi Pascual.

S druge strane, za ekipu Grčke igrat će: Nick Calathes, Vassilis Spanoulis, Nikos Pappas, Lefteris Bochorides, Nikos Gkikas, Kostas Papanikolaou, Thanasis Antetokounmpo, Panagiotis Vassilopoulos, Giorgios Printezis, Vangelis Margaritis, Vassilis Kavvadas i Sofoklis Schortsanitis, a trener je Ilias Papatheodorou.

Potražite više informacija na temu Basket League:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi