Milano nakon produžetka, pobjede Reala i Panate

Euroliga

Milano nakon produžetka, pobjede Reala i Panate

E. Škorić

Večeras su odigrani susreti 21. kola Eurolige, a pobjede su odnijeli Real Madrid, Panathinaikos i Milano.

Real Madrid je gostovao kod posljednjeplasirane Daurssafake i poprilično se mučio, ali je na kraju ostvario trijumf rezultatom 86:82.

Douglas sa 27 poena nije uspio da spasi tursku ekipu poraza, a njegov saigrač Evans ubacio je 18 poena uz 12 skokova. Randolph je sa 15 poena predvodio goste iz Madrida, dok je Carroll ubacio 12, a Prepelić 10 poena.

Real je sa 17 pobjeda i dalje na pobjedu od vodećg Fenera, a iza sebe ima CSKA (16-5), dok je Darussafaka zakovana za dno sa tri pobjede i čak 18 poraza.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Panathinaikos je sa 88:75 savladao Anadolu Efes uz 20 poena Calathesa koji je imao i 13 asistencija te osam skokova. Thomas je ubacio 14, dok je Beaubois na drugoj strani bio najbolji sa 15 poena.

Najveća drama viđena je u Las Palmasu gdje je Milano pobijedio Gran Canariju sa 106:104, dok je prethodno regularnih 40 minuta meča završeno rezultatom 89:89.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi