Mile Čović novi košarkaš HKK Zrinjski, sporazumni raskidi s Herendom i Radakom

Čović dolazi iz HKK Široki

Mile Čović novi košarkaš HKK Zrinjski, sporazumni raskidi s Herendom i Radakom

HKK Zrinjski pojačao se na centarskoj poziciji. 

Novo ime među Plemićima je Mile Čović dosadašnji centar HKK Široki. 

Ovaj izuzetno pokretljivi 208 cm visoki 22-godišnjak trebao bi se dobro uklopiti u stil košarke koji gaji Zrinjski otkako ih je u prošloj sezoni preuzeo Neven Nikolić koji inzistira na visokom intezitetu igre u obrani i tranziciji.

Klub je objavio i dva sporazumna raskida ugovora. Članovi HKK Zrinjski više nisu Nino Herenda i Deni Radak kojima se klub zahvalio na suradnji i poželio sreću u nastavku njihovih karijera. 

Top Komentari

Realist
Zasad odlicne pripreme ekipa izgleda zaista sjajno. Možemo se nadat ligi za prvaka
0 2
Penderinos
Zašto je koš na visini od 305 cm kad niko od ljudi prosječne visine ne može zakucati, zar nije logicnije da je visok negdje oko 240 cm pada i ovi nešto nižeg rasta mogu igrati košarku. Ovako stavrno nema smisla, isto kao što je glupo da divovi kao Boby Marjanovic, Porzingidis ili Tacko Fall SA zemlje mogu zakucati, za njih BI trebalo napraviti koševe visine 4 m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti