Nove provjere za HKK Zrinjski

Mostarski tim je odlično startao u pripremnim susretima

Nove provjere za HKK Zrinjski

Nakon osvajanja 12. 'Memorijala Marijofil Džidić' pred mladim timom HKK Zrinjski slijede novi ispiti i pripremni susreti. 

Momčad Nevena Nikolića igrat će ovog vikenda u Trebinju dvije utakmice, ali neće to biti turnir, nego samo dvije provjere s ekipama koje se također spremaju za početak sezone.

  HKK Zrinjski prvo će u subotu u 17 i 30 igrati s trebinjskim Leotarom, a onda će u nedjelju, u 13 i 30, s makedonskim klubom Pelisterom iz Bitole.

Podsjetimo, Plemići su prije koji dan u sjajnoj utakmici osvojili turnir koji se u Mostaru igra u spomen na osnivača HKK Zrinjski Marijofila Džidića savladavši u odličnom finalu iskusni tim Sutjeske iz Nikšića koju s klupe predvodi Velimir Gašić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi