Dovela i djecu: Velikoj zvijezdi se bivša pojavila na vratima, a on se od straha zaključao u kuću

Objavljen je i video

Dovela i djecu: Velikoj zvijezdi se bivša pojavila na vratima, a on se od straha zaključao u kuću

Admin Čaušević

Iako zarađuju ogroman novac i treba da imaju miran i sređen život to nije slučaj sa nekim sportistima. Pravi primjer je zvijezda NBA lige Miles Bridges koji ima velikih problema sa bivšom suprugom, Mychelle Johnson.

Novi snimak kojeg je objavio TMZ Sports pokazuje kako se činilo da je Mychelle u oktobru pokušala provalici Mychelle pokušala provaliti u dom NBA zvijezde udarajući po po vratima koje je košarkaš držao zatvorenim.

Snimak je nastao 12. oktobra nakon što je Mychelle dovela njihovo dvoje djece para u pokušaju da uđe u Bridgesov iznamjeljeni stan za iznajmljivanje u Los Angelesu kako bi razgovarali.

Bridges je ove sedmice poručio da ne želi nikakav odnos sa bivšom rekavši da mu nije bilo dopušteno razgovarati s njom zbog sudskih naloga koje je dobio nakon što je optužen za kazneno djelo porodično nasilja zbog njegovog napada u junu.

Bridges je u izjavi policiji kazao da se Johnson nenajavljeno pojavila kroz sporedni ulaz u svom dvorištu, onda je nakon što je on ušao unutra "nastavila vikati ispred vrata tražeći da ih otvorim dok su me djeca dozivala da ih pustim unutra."

Oglasi

Na snimci se vidi kako je u jednom trenutku tijekom njihovog susreta jedno od djece dodalo Johnson mlaznicu za crijevo kojom je ona zatim nekoliko puta udarila po vratima u pokušaju da uđe u podlogu.

Na kraju, prema sudskoj dokumentaciji, nakon što nije mogla ući, Johnson je ukrala Bridgesova psa i otišla je sa djecom.

Ovaj indicent nije bio jedini jer jeprema Bridgesu, koji je u dokumentima rekao da ga je u druga dva navrata - jednom 31. oktobra i jednom 5. novembra - na sličan način maltretirala i uzrokovala mu emocionalnu patnju i tjeskobu.

Bridges je od suda zatražio da se Johnson uvede privremena zabrana prilaska što je sudija i odobrio, a novi sudsko ročište je zakazano za 30. novembar.

Inače, prema potpisanom ugovoru sa Charlotte Hornetsima 24-godišnji košarkaš će dobiti 16 miliona dolara, ali bez obzira na odličnu zaradu od problema ne može pobjeći.

Oglasi