Miličević: U boljem smo ritmu od Splita

Zrinjski pred nastavak ABA 2 lige

Miličević: U boljem smo ritmu od Splita

Za košarkaše HKK Zrinjskog nema odmora. Nastavlja se ritam koji nameću domaće prvenstvo i ABA 2 liga, već sutra u dvoranu na Bijelom Brijegu gostuju košarkaši Splita u okviru 12. kola ABA 2 lige. Tim povodom u prostorijama HKK Zrinjski upriličena je press konferencija na kojoj su se okupljenim medijima obratili sportski direktor Vedran Odak, te košarkaš Ivan Miličević. Prvi se novinarima obratio Vedran Odak.

"Početak je drugog kruga natjecanja ABA 2 lige. Dolazi nam ekipa Splita s kojom smo igrali otvorenu utakmicu u prvom kolu i u kojoj smo poraženi nakon što smo 35.minuta bili u egalu. Ovo gostovanje nam dolazi nakon niza teških utakmica. Ubojiti ritam se nastavlja, ali očekujem pobjedu pred domaćom publikom, kojom ćemo nadam se, čestitati svim nazočnim protekle blagdane. Vjerujem da će ime KK Splita napuniti našu dvoranu i da ćemo se skupa radovati novoj pobjedi.

Ivan Miličević dodao je slijedeće:

"Imat ćemo motiv više jer smo izgubili prvu utakmicu s njima u gustoj završnici. U daleko boljem ritmu smo od njih u ovom trenutku. Prioritet nam je zaustaviti njihove nosioce, Širka, Scotta i Kedžu. Pozivam publiku da dođe i pomogne nam da održimo niz nepobjedivosti u našoj dvorani".

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Utakmica između Zrinjskog i Splita na rasporedu je sutra u 19h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi