Miloš Teodosić je kročio na parket, a zatim su Grobari počeli skandiranje koje će zapamtiti

Vrijeđali mu suprugu

Miloš Teodosić je kročio na parket, a zatim su Grobari počeli skandiranje koje će zapamtiti

Midhat Šljivak

Partizan i Crvena zvezda bore se za trofej ABA lige, a strasti ne miruju ni u trećoj utakmici. Nakon što su legende Partizana brutalno vrijeđane na prethodne dvije utakmice od navijača Zvezde, Grobari su večeras odlučili žestoko uzvratiti.

Miloš Teodosić, odnosno njegova supruga Jelisaveta, našli su se na žestokom udaru navijača Partizana u trećem meču finala ABA lige.

Tokom zagrijavanja, kada se Teodosić pojavio na parketu, Grobari su u jednom glasu započeli skandirati: "Žena ti je k****, Miloše."

Nisu se na tome zaustavili navijači crno-bijelih. Pored klupe su donijeli poster s likom košarkaša Crvene zvezde i dodali su mu rogove na glavu.

Na ovaj način su ga željeli podsjetiti na sve priče o razvodu od supruge koje su se pisale u prethodnom periodu.

Nije Teodosić jedini čija je supruga bila na meti. Pred sam početak meča slične povike imali su prema suprugama Nemanje Nedovića i predsjednika kluba Nebojše Čovića.

Oglasi

Podsjetimo, pred treću utakmicu je dosta naboja između beogradskih rivala. Razlog je fizički obračun kojeg su u Areni imali košarkaši James Nunnally i Stefan Lazarević.

Klubovi su se oglasili saopštenjima, bacaju krivicu jedni na druge, a sve je na kraju završilo u policiji i tužilaštvu.

Beogradski velikani nisu prijatelji. Odavno jedni drugima podmeću noge, ne žele jedni drugima dobro i ovakvo rivalstvno, ali i mržnja je nešto što se ne viđa svaki dan.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Fizički obračuni zbog toga nisu nikakvo čudo. Činjenica je da se veliki rivali ne podnose i samo se čeka bilo kakav povod kako bi se zakuhalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi