Miloš Teodosić u kontaktu sa Minnesotom
Foto: EPA

Još jedna ekipa zainteresovana za sjajnog playmakera

Miloš Teodosić u kontaktu sa Minnesotom

Prije nekoliko dana su se u američkim medijima pojavile informacije da su Chicago Bullsi zainteresovani za reprezentativca Srbije Miloša Teodosiće, međutim ugledni portal Eurohoops, donosi nove inforacije.

Naime, iako se pretpostavljalo da su Bullsi najozbiljniji kandidati za dovođenje Teodosića, čini se da ih je Minnesota pretekla u utrci za sjajnog playmakera.

Navodno su čelnici Timberwolvesa već stupili u kontakt sa Teodosićem i njegovim zastupnicima, te je obavljeno nekoliko razgovora sa ovim košarkašem. 

Minnesota je nedavno trejdovala Rickyja Rubija i Krisa Dunna, pa se špekuliše da bi upravo Teodosić trebao popuniti prazninu na playmakerskoj poziciji, na kojoj bi mu se trebao pridružiti i Jeff Teague.

Teodosića bi u Minnesotu mogla privući i činjenica da bi se u ovoj ekipi pridružio svom reprezentativnom kolegi Nemanji Bjelici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi