Teodosić mijenja Ronda u Chicago Bullsima?
Foto: EPA

Srbijanski playmaker sve bliži odlasku u NBA

Teodosić mijenja Ronda u Chicago Bullsima?

Već duže vrijeme se špekuliše da bi se jedan od najboljih evropskih košarkaša Miloš Teodosić konačno mogao okušati "preko bare".

Američki mediji izvještavaju da je Teodosićev dolazak u NBA veoma blizu, a NBCSports špekuliše da je vrlo moguće da će njegova destinacija biti Chicago Bullsi.

Ovakve glasine su postale intenzivnije nakon što su Bullsi otpustili Rajona Ronda, pa mnogi vjeruju da se time oslobodio prostor u budužetu Chicaga koji će ova ekipa iskorisiti za potpisivanje ugovora sa Teodosićem.

Odlaskom Ronda Bullsi su ostali sa velikim brojem mladih playmakera, pa bi Teodosić obezbijedio dovoljno iskustva dok Grant, Dunn ili Payne ne budu u mogućnosti preuzeti ekipu na svoja ramena.

Također, iako se špekulisalo da je Utah Jazz najvjerovatnija destinacija srbijanskog reprezentativca, ugledni novinar Salt Lake Tribunea, Tony Jones, je na svom Twitteru napisao da je Teodosić, ipak, prema njegovim informacijama, puno bliži dolasku u Chicago.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi