Milwaukee pao u produžetku, solidna partija Teletovića

NBA liga

Milwaukee pao u produžetku, solidna partija Teletovića

Košarkaši Milwaukeeja i Clevelanda odigrali su sinoć jako interesantan meč u u BMO Harris Bradley Centru, a nakon velike borbe i neizvjesnosti pobjedu je odnio aktuelni prvak.

Lebron i ekipa slavili su tek nakon produžetka sa 114:108 (35:27, 22:26, 27:25, 16:22, 14:8).

Pobjednički tim predvodio je James sa 34 poena, 12 skokova i sedam asistencija, a pratio ga je Kyrie Irving sa 28 koševa, pet skokova i isto toliko uspješnih proigravanja.

Bolji od ostalih u redovima Milwaukeeja bio je Jabari Parker sa 30 pogodaka i devet uhvaćenih lopti. Giannis Antetokounmpo imao je double-double učinak, a meč je završio sa 25 koševa i 13 skokova.

Bh. reprezentativac Mirza Teletović na parketu je proveo 18 minuta, a za to vrijeme zabilježio je devet poena (4/9 iz igre) i pet skokova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi