Miodrag Tanasilović: Ako sutra budemo pravi, ne sumnjam u novu pobjedu
Košarkaši Gradine žele novu pobjedu sa kojom bi bili bliže opstanku u bh. košarkaškoj eliti

Kapiten KK Gradina pred sutrašnji susret

Miodrag Tanasilović: Ako sutra budemo pravi, ne sumnjam u novu pobjedu

E. Dindić

Košarkaši Gradine, nakon velike pobjede protiv Vogošće, u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH sutra igraju još jednu važnu utakmicu. U Tuzlu dolazi ekipa Kaknja, koja će dati sve od sebe da ostvari pobjedu te time što više približi gornjem dijelu tabele. 

Najbolji košarkaš i kapiten tima iz Srebrenika Miodrag Tanasilović, sutra očekuje žestoku borbu do posljednjeg trenutka, te nada se da će njegov tim uspjeti da upiše pobjedu.

"Sutra je jedna od najvažnijih utakmica za nas. Predstoji nam grčevita borba za opstanak, te eventualnom sutrašnjom pobjedom protiv Kaknja, bili bi jako blizu našem cilju. Međutim, mi sutra ako budemo pravi, te greške svedemo na minimum , mislim da imamo veliku šansu da sutra osvojimo nove bodove. Put do pobjede treba da nam bude utakmica protiv Vogošće u kojoj smo pokazali kako treba da igramo, ako želimo da ostvarimo pobjedu. Svi smo spremni za sutrašnji susret, što je svakako dodatni plus za naš tim. Ovom prilikom pozivam sve ljubitelje košarke i simpatizere Gradine da dođu sutra i podrže nas, a mi ih svakako nećemo razočarati", rekao je Tanasilović.

Podsjetimo, utakmica između Gradine i Kaknja na rasporedu je sutra sa početkom u 17:00 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi