Miroslav Raduljica blizu dresa Virtusa iz Bologne

Trenutno je član Jiangsu Dragonsa

Miroslav Raduljica blizu dresa Virtusa iz Bologne

Veliku srbijansku koloniju u košarkaškom klubu Virtus iz Bologne skoro bi moglo pojačati još jedno veliko košarkaško ime. 

Kako prenose srbijanski mediji centar reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica će, ukoliko se ispune glasine koje govore da će Virtus dobiti pozivnicu za Euroligu, skoro sasvim sigurno potpisati za tim iz Bologne.

U Virtusu je prvi trener Aleksandar Đorđević donedavni izbornik "Orlova" dok su od igrača tu Miloš Teodosić, Stefan Marković i Stefan Nikolić. 

Raduljica je posljednju sezonu proveo u Kini u dresu Jiangsu Dragonsa a Virtus je u trenutku početka pandemije bio na prvom mjestu prvenstvene ljestvice u Italiji. Ipak, čini se da slavnom klubu iz Bologne neće izmaći učešće u Euroligi koje će im priuštiti i sasvim sigurno veliko pojačanje u liku Miroslava Raduljice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije