Mirzinih pet poena u debitantskom nastupu za Phoenix

Teletović još uvijek nije u šuterskoj formi

Mirzinih pet poena u debitantskom nastupu za Phoenix

Mirza Teletović je u noći sa srijede na četvrtak upisao svoj debitantski nastup u dresu Phoenixa, kluba u koji je stigao ovog ljeta.

Sunsi su na svom parketu rezultatom 102:98 savladali ekipu Sacramento Kingsa u okviru NBA predsezone, a Teletović je na parketu proveo nepunih 20 minuta.

To je donedavnom košarkašu Brooklyna bilo dovoljno da upiše pet poena, pet skokova i dvije asistencije. Teletović je, ipak, pružio skromnu partiju, budući da je njegov šut iz igre bio tek 1 od 10.

Najefikasniji igrači pobjedničkog tima bili su Knight i Warren sa po 19 poena, dok je Sacramento sa 30 poena predvodio Gay.

NBA, predsezona:

Phoenix Suns - Sacramento Kings 102:98 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti