Tim iz Srebrenika slavio u Skenderiji

Mišković nakon historijske pobjede Gradine: Nadam se da ćemo se dodatno pojačati

S. Mlaćo

Pravu senzaciju priredili su košarkaši Gradine večeras u Skenderiji. 

Naime, Gradina je  neizvjesnoj završnici savladala Bosnu Royal 74:71, te tako upisala historijsku pobjedu u elitnom rangu bh. košarke.

Nakon meča nastalo je veliko slavlje gostujućih košarkaša, a zadovoljstvo nije skrivao ni trener Vladimir Mišković.

"Možemo biti prezadovoljni. Momci su prikazali veliku borbenost nakon visokog poraza od Sparsa. Možda je to i utjecalo da nas podcjene, igrači su pokazali čvrstinu i želju za nadmetanje. Nadam se da ćemo se dodatno pojačati i dodatno stabilizovati klub kako bi ušli u ozbiljnu borbu za opstank. Nije mala stvar dobiti Bosnu, a sada ćemo se truditi da nastavimo u istom ritmu", kazao je Mišković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Uradili smo značajnu stvar, moramo raditi u kontinuitetu ukoliko želimo da dođemo u stabilnije vode. Mi ćemo se truditi da budemo konkurentni, to je neki naš cilj", dodao je veoma ljubazni trener novog premijerligaša iz Srebrenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi