Mlada Mostarka Tea Perić zbog ozljede koljena završila sezonu

Igrala sjajno u talijanskom Livornu

Mlada Mostarka Tea Perić zbog ozljede koljena završila sezonu

Mlada Mostarka Tea Perić, koja je s velikim uspjehom igrala za talijansku ekipu Jolly Basket Livorno, zbog neugodne ozljede primorana je završiti sezonu. 

Uoči najvažnijih utakmica za ovaj tim u sezoni, stigle su loše vijesti o ozljedi njihove najbolje košarkašice. Tijekom treninga u srijedu Tea je, čini se, teže ozlijedila ligamente desnog koljena. Mlada Mostarka je uradila magnetnu rezonancu, no taj nalaz nije previše toga otkrio, pa će biti ponovljen za tjedan dana. Ovo je veliki hendikep za ekipu Livorna koju je dolazak Tee Perić preporodio.

Podsjetimo, ova sjajna mlada košarkašica je i u prošloj sezoni nastupala u drugoj talijanskoj ligi za tim Vicenze a odlične partije u tom timu donijele su joj transfer u njemačku Bundesligu, u tim Hannovera. Međutim, za Perić su u Njemačkoj sve stvari osim minutaže na terenu bile odlične, a kako je u njenim godinama (21) najbitnije igrati, Tea se odlučila na povratak u poznato okružje te je vrlo brzo preporodila tim Livorna.

"Istina, koljeno je 'zaplesalo' na treningu, poslije čega sam se odmah podvrgnula magnetnoj rezonanci. Na žalost, taj nalaz nije puno otkrio, pa ćemo za tjedan dana isti ponoviti. Do tada se mogu samo nadati da se ne radi o najtežem, tj. o rupturi prednjeg križnog ligamenta" - kazala je ova perspektivna mostarska košarkašica za SportSport.ba, a mi joj od srca želimo što brži oporavak i povratak na košarkaški teren. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi