Monaco na nevjerovatan način izgubio meč
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i dalje pruža veoma dobre partije u dresu Monaca gdje je jedan od glavnih igrača

Kikanović ubacio 14 poena

Monaco na nevjerovatan način izgubio meč

M. Šljivak

Ekipa Monaca doživjela je nevjerovatan poraz u susretu 10. kola francuskog prvenstva od Levalloisa rezultatom 87:89.

Kneževi su imali prednost gotovo cijelim tokom meča. Ipak, kada se očekivalo da će lagano završiti meč, dolazi do potpunog pada u igri ovog tima.

Uspjeli su domaći igrači ispustiti čak 14 poena prednosti u posljednjoj dionici. Levallois je odveo meč u produžetak gdje bili bolji tim i na kraju su zasluženo pobijedili.

Elmedin Kikanović je u ovom meču imao jako dobar učinak. Ubacio je 14 poena i imao je četiri skoka za 31 minut na parketu.

Lacombe je kod Monaca ubacio 21 koš, dok je Levallois do pobjede vodio Johnson sa 20 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi