Mornar nastavio sa sjajnim igrama: U Baru pala i Crvena zvezda!
FOTO: Mornar/MEDIA Pro

Posljednji meč 19. kola ABA lige

Mornar nastavio sa sjajnim igrama: U Baru pala i Crvena zvezda!

U posljednjem susretu 19. kola regionalne ABA lige Mornar je u Baru pobijedio Crvenu zvezdu sa 71:63 i na taj način nastavio fantastičnu seriju pobjeda. 

Mornar je prije ovog meča imao seriju od četiri vezane pobjede u ABA ligi sasda je osvario petu kojom se izjednačio sa Zvezdom na tabeli jer ima omjer 12-7, baš kao Beograđani.

Crnogorska ekipa je već u prvoj četvrtini pokazala favorzovanim gostima iz Beograda da se neće dobro provesti u Topolica Sport dvorani.

Prednost domaćih išla je i na 13 poena razlike, a u drugom periodu je dostigla 19 pa je već tada bilo jasno da je Zvezda na ivici poraza.

Iz minute u minut Beograđanima je bilo sve gore jer je prednost Mornara u trećem periodu išla i do 24 poena pa je već na isteku 30 minuta bilo jasno ko je pobjednik ovog meča.

Do kraja susreta crveno - bijeli uspjeli su razliku spustiti na podnošljivih minus osam i časno upisati sedmi ovosezonski poraz.

Domaće je do trijumfa vodio Uroš Luković sa 23 poena, dok je kod Zvezde najbolji bio Punter sa poenom manje.

ABA liga, 19. kolo:

Mornar - Crvena zvezda 71:63

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mornar: Pullen 13, Harris 2, Hunt 2, Needham 4, Šehović 6, Whitehead 10, Markota 5, Vranješ 3, Bjelica 3, Luković 23.

Zvezda: Punter 22, Davidovac 3, Lazić 5, Baron 16, Dobrić 2, Gist 8, Jenkins 2, Štimac 5.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi