Mornar slavio na Višnjiku
Zadrani su sve dalje od opstanka u ABA ligi (foto: aba-liga.com)

Zadrani tonu sve dublje

Mornar slavio na Višnjiku

Košarkaši Mornara iz Bara večeras su u zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić" na Višnjiku slavili protiv KK Zadar rezultatom 89:83. 

Zadrane je novi poraz dodatno učvrstio ma posljednjem mjestu ljestvice u ABA ligi i ekipa iz "grada košarke" kako Zadrani vole sami sebi tepati će trebati pravo malo čudo kako bi očuvala status ABA ligaša. 

Mornar u ovom trenutku je puno kvalitetniji tim od Zadrana što su na koncu i pokazali u ovoj utakmici, posebice u prvom poluvremenu kada su sjajnom napadačkom igrom napunili koš Zadrana te na veliki odmor otišli s 11 koševa viška. 

Nošeni domaćom publikom Zadrani su se pokušali vratiti u utakmicu, uspjeli malo smanjiti prednost gostiju, no širi roster i kvalitetnija igra na kraju su došli na naplatu košarkašima Mornara koji su ostali konkurentni u brobi za mjesto u doigravanju koje im se naglo otvorilo nakon serije loših rezultata Cedevita-Olimpije. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Pullen i Harris, svaki s po 14 poena bili su najefikasniji kod Mornara, dok je Markota dodao poen manje. Allen s 25 i Ivanov sa 16 poena bili su najbolji kod Zadrana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti