KK Partizan i Mosley sporazumno raskinuli saradnju

Gdje će nastaviti karijeru?

KK Partizan i Mosley sporazumno raskinuli saradnju

A. Beganović

Košarkaški klub Partizan i američki igrač William Mosley sporazumno su raskinuli saradnju.

Nakon što se u proteklo vijeme špekulisalo o Mosleyovom odlasku iz Partizana, od danas je ta informacija i službena.

Naime, kako pišu srbijanski mediji "crno beli" su se i zvanično zahvalili američkom košarkašu koji je od danas tako slobodan igrač u izboru nove sredine.

Mosley i Partizan su postigli dogovor o sporazumnom raskidu, detalji tog dogovora nisu objavljeni, a da li će beogradska ekipa dovesti novog centra trebalo bi biti jasno u narednih nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Mosley je u Partizan stigao 2019. godine iz Italije, tačnije iz Triestea. U karijeri je još nastupao za Fortitudo Bolognu, Ferentino, Recanati, Latinu i Legnano Knightse.

U prošloj sezoni je u Regionalnoj ligi imao prosjek od 6.5 poena po meču i 5.8 skokova, dok je u Evropkupu bilježio 4.4 poena i 4.7 skokova prosječno po meču.

Top Komentari

struja
Ne dam loptu,babo kupio...Dobro e jesi glancer.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi