16

Komentari (16)

Kako vidim zenska kosrkaska reprezentacija zalutala je na svjetskom prvenstvu, ne bi se nasa reprezentacija nasla na svjetskom prvenstvu u kosarci da Bjelorusija nija odustala da ucestvuje u kvalifikacijama u Japanu za kosarkasko svjetsko prvenstvo u zenskoj kosarci, te je rep. BH otisla na kvalifikacije u Japanu, sad kazem kamo srece da je Bjelorusija otisla na te kvalifikacije.
vjecna_vatra
Kako objasniti profesionalizam: 1. uoci utakmice vecera,pice i partijanje na brodu (utakmica sa Belgijom sutra u11;30) 2. Posto smo opet glatko sa 30 razlike izgubili od Belgije Veceras isto se odlazi na partijanje na brodu (priprema za sutrasnji mec sa SAD-om ) Jel takvo ponasnje dolikuje jednoj reprezentaciji na svjetsom prvenstvu gospodo ...Sramotno
vjecna_vatra
Da se je bogdom malo ranije doslo sa plovidbe jahtom sinoc mozda bi se i moglo potrcat... Kako stvari stoje vec se priprema vecera i plovidba veceras. Stakvim profesionalizmom mislim da su i rezultati takvi kakvi jesu tj, razocaravajuci . Umjesto da se posvetimo prvom svjetskom prvenstvu 200% mi to onako nosalantno ''pa sta hocemo vec smo napravili uspjeh samim dolaskom na smotru najjacih u svijet''. Djeca umorna (nemaju snage za potrcat),trener staromodan ,taktika ista 4 utakmice a nista ne pokusava .Jednom rijeci RAZOCARANJE
rl9_barca
Ovo definitivno nesto ne stima,nemoguce znacii ,nerealno ovo svee,,amerika zabila juznoj koreji 141 trenuno,pa nama ce zabiti 160
Fixa
Sta nam je sa kokama
user1647539682
Opet se upisale
Salt_boy075
Sto je najgore to se desava i u fudbalu mladjim kategorijama zovu se djeca koja igraju za Borac,Siroki Zrinski itd..a 100% ta djeca su rasla u mrznji prema BiH i ono dodje u kamp trenira i kas utakmca dodej ne daje ni 20%..ovo mora prestati ..Toliko tajkuna poslije rata tj ljudi koji za sebe kazu da su Bosanci npr Bingo i druge Bosnje( razumij3m druga dva naroda) marke nece da uloze u Sport men3 to boli i nikad mi nece biti jasno!!
kurjak
@Salt_boy075 Ne moraš ići dalje od Binga.Mogao je prije dvadeset godina od Slobode da napravi čudo.
user1652466619
Pa htio je Husic od Slobode da napravi čudo pa su ga otjerali, digni glavu misliš da Bingo ne vidi kako funkcionišu stvari kod nas,čovjek digo ruke ulaže samo u svoje.
Salt_boy075
Vidi se na djevojkama da ih boli neka stvar,jednostavno nit zelje nit strasti za drzavu,ko hebe BiH. Nije fer lagali su nas pred kamerama kao treniraju cim se ugase kamere ocigledno da su partijale i dao ce n sve zenske selkcije ukinuti u svim sportovima ako je to cilj onda nek im ide na dusu sto drogoj djeci kradu snove!!
Salt_boy075
Nesto smrdi iznutra,nemoguce da ovako igraju al nije fer bas nas osramotise i to sa stilom..Nazalost imaju mehanizme i cine sve da nam uniste!!Znaju da smo bolji i plase toga!!
Eno30
Samo se osramotise na svjetskom. Kao da prvi put igraju skupa, kao da to nisu one djevojke sa eura. Ovo je bas bruka bila
SarajFK
Na zalost politika je usla i u kosarku. Ovakvo rasulo nikad nisam vidio. Pa one uopste ne komuniciraju. Na tajmautu niko nikog ne gleda. Allahselamet...
HamzaVojvoda
Bas tako. Ni t od tima nisu. Ono bas bezvoljno sve i sta ko moze nasamo napravit sto eto ne moze nijedna sama pa cak ni JJ kad stalno 2 na njoj vise a kome god loptu doda vecinom fula. I onda kasnije kazu pa to nismo mi nije to nasa igra. Pa jesam li ja ebote?
Salt_boy075
Nisu imale dobre pripreme i do zadnjeg dana su cekale te famozne pare za hotele i avionske karte i plus nijedne prijateljske utakmice za pripremu najveci paradoks 15 dana na vlasicu se spremale za Svjetsko. Normalno da cemo gubiti po 30 i vise razlike kad je atmosfera fujj!! Ugasit zesnke sportove i nek idu djeca igrati za Njemacku i komsij3 kad nas tajkuni ne mogu marke uloziti u sport m... im hebem!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.