Briljirao protiv Ormanspora

Musa oduševio navijače Efesa

7

Komentari (7)

karlhajncbrazzzo
Hajmo Gianni sutra ubij cigane. :D
dzontra_volta9
Bolja košarka je u Euroligi nego u Nba, Ko gleda utakmice shvatit će
Beclija90
Hajde ne seri...
ryan.giggs
Danas vs Knicksa, sutra protiv Ormara.
Inter_tz
Ryanne a protiv koga ti igras,njeg zaboli uzeo kesa i obezbijedio i praunuce,a u euroligi moze izgraditi extra karijeru,jel teodosic ako znas o kome pricam igrao u europi extra jedan po meni od najbolji play m,a u nba taraba,tako i musa moze izgraditi fenomenalnu karijeru moj rayane
Zulfikar
Jucer u ghettu pardon Detroitu a danas na Bosforu u Carigradu.... A ti????
Sajaga
Nije sve do mase, nego i mozga, te samopouzdanja. Nije problem nabiti danas masu,ali se treba nositi sa tim. Koljena da izdrze, brzina. Da je Doncic kojim slucajem crnac iz USA,nebi dobio ni blizu toliku paznju,ali se radi o unikatu gdje se pored svega spojila i genetika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.