Musa izabrao i broj u Brooklynu

Zanimljiv izbor

Musa izabrao i broj u Brooklynu

Najbolji mladi bh. košarkaš Džanan Musa otvara novo poglavlje u svojoj karijeri.

Nakon zapaženih nastupa u Cedeviti ovaj Bišćanin je odlučio svoju karijeru nastaviti "preko bare", odnosno u NBA ligi, a na sinoćnjem draftu kao 29. picka izabrali su ga Brooklyn Netsi.

U novom klubu Musa će nositi dres s brojem 30, što je i potvrdio fotografijom koju je objavio na svom Instagram profilu, dok je u Cedeviti nosio broj 13. 

U najjaču košarkašku ligu Musa odlazi s reputacijom sjajnog strijelca i igrača koji je neustrašiv, a sreću novoj sredini poželjele su mu brojne bh. ličnosti, među kojima su i Mirza Teletović i Jusuf Nurkić.

Top Komentari

Zoilomas
Bravo
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti