10

Komentari (10)

BigBabo
Zaglavit ce on opet u NBA, dobar je igrac.
user1574859714
Hahah oa decko je imao priliku i u nba i u euroligi na kraju je zavrsio u osrednjem spanskom klubu. Mislim da novinari treba realno da pisu o desavanjima i da realno izvjestavaju, a ne da uzdizu igrace bez nekog velikog razloga.
zevs
ponudice lakersi LeBrona za njega, kljuc za kljuc
Paradoks
Ko će to bolan tražiti. Odigrao nekoliko dobih utakmica za ekipu koja je divlja i gdje je igra kao u razvojnoj ligii odmah igo glacu nakon što je 3 godine bio zakovan za klupu. On misli da stvarno može igrati i raditi šta hoće u Barci kao što to radi u Breoganu. Jedan Mirotić je podrđen ekipi i samo jedan kotaćić satnog mehanizma, a Musa umislio da bi kad bi došao bio prva violina i imao ovakvu minutažu.
glupko
Jedino ako Sloboda iz Tuzle pozove, onda nema tu puno razmišljanja
user1582456981
Strpljenje kralju doci i to na red, korak po korak... Sretno i razvaljuj i dalje
Gvardijan
Ko visoko leti nisko pada.Skromnost mu je bas " vrlina",naravno ako je to njegova izjava a ne nekog menadjera ili trenera.
Toniche
Pa to nije izjavio Musa.. To je njegov trener figurativno rekao kao šansa da ode postoji samo ukoliko dođe nemoralna ponuda a to je Lakersi ili Barcelona jer to niti jedan ograc nece propustiti a niti klub..
Bhf111
Neka te tu gdje si, igraj udji u formu, pokupi jos iskustva, ne preskaci stepenice, imas vremena za sve
E.Car
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.