Musa u Sarajevo ne dolazi sam: Tu je ekipa iz Brooklyna koja će se brinuti o njemu
(Foto: EPA)

Dokaz da računaju na njega

Musa u Sarajevo ne dolazi sam: Tu je ekipa iz Brooklyna koja će se brinuti o njemu · Saznajemo

M. Šljivak

Džanan Musa danas će stići u Sarajevo gdje će se priključiti pripremama košarkaške reprezentacije BiH.

Najveći talenat bh. košarke je izabran u junu na NBA draftu, a koliko nade u njega Netsi polažu dovoljno govori činjenica da će uz Musu stići i treneri ovog NBA tima.

Oni žele da se osiguraju da Musa trenira u pravom ritmu i po standarnima koje su mu oni ovog ljeta postavili kako bi što spremniji dočekao svoju prvu NBA sezoni.

Netsi su platili troškove puta trenerima kako bi bili uz Džanana i ovo je svakako pravi dokaz da klub iz New Yorka itekako računa na usluge bh. košarkaša.

Bh. tim u septembarskom dijelu kvalifikacija igra protiv Finske i Češke i sigurno da će Musa biti jedan od glavnih igrača našeg tima.

Top Komentari

Woyzeck
"Netsi su platili troškove puta trenerima kako bi bili uz Džanana i ovo je svakako pravi dokaz da klub iz New Yorka itekako računa na usluge bh. košarkaša." Samo za novinare ove redakcije ovo moze posluziti kao argument njihovoj tvrdnji, da Netsi ozbiljno racunaju na Musu, jer su trenerima platili troskove puta... :))) Pa nije to privatni servis kosilica, pa da se ozbiljnost firme tumaci kroz to sto svom radniku plate polupansion kada ga posalju na dvodnevnu edukaciju. :)))) E sabana i novinarstva, braco draga. Jos da su dodali da su uplacene i dnevnice trenerima, topli obrok... :)))
21 35
bicebice
Svaka cast
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi