"Musa više nije član Cedevite i želimo mu mnogo sreće u najboljoj ligi svijeta"

Oglasili se iz zagrebačkog kluba

"Musa više nije član Cedevite i želimo mu mnogo sreće u najboljoj ligi svijeta"

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa karijeru će nastaviti u Brooklyn Netsima, a od danas više zvanično nije član KK Cedevita.

Cedevita je potvrdila na svojoj zvaničnoj stranici da Musa više nije član ove ekipe, te da će svoju karijeru nastaviti u Brooklyn Netsima koji su ga izabrali na ovogodišnjem NBA draftu.

Iz zagrebačkog kluba su potvrdili da je Musa imao važeći ugovor s ovim klubom, te da će dobiti određeni iznos odštete od američke ekipe. Musa bi u narednim danima i zvanično trebao potpisati saradnju sa Netsima.

"Džananu želimo puno sreće u najboljoj ligi svijeta i da mu se ostvare svi snovi. On je sjajan momak, iznimno ambiciozan i talentiran što smo, uostalom, i prepoznali u Cedeviti te ga oblikovali kao igrača posljednje četiri godine koliko je proveo u Zagrebu. Također, zahvaljujemo mu se za sve što je dao klubu. Nadam se da će se nametnuti i u NBA ligi", rekao je sportski direktor Cedevite, Matej Mamić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi