Džanan Musa našao način da prati meč Belgija - BiH

Jasna poruka za saigrače

Džanan Musa našao način da prati meč Belgija - BiH

E. Čaušević

Košarkaška selekcija Bosne i Hercegovine trenutno igra u gostima protiv Belgije meč kvalifikacija za SP.

Za izabranice Duška Vujoševića ovo je posljednji meč u prvom krugu kvalifikacija za SP, a naš tim prije tri dana je osigurao plasman u narednu rundu.

Bh. selekcija večeras u Antwerpu igra bez najvećih zvijezda, a jedan od njih je i Džanan Musa. Novi košarkaš Brooklyn Netsa nije dobio dozvolu novog kluba da se priključi reprezentaciji, no nadamo se da će moći igrati u drugom krugu kvalifikacija.

Musa se već neko vrijeme nalazi u New Yorku gdje će uskoro početi pripreme s Netsima. Bh. košarkaš se večeras oglasio preko zvaničnog Facebook profila i otkrio da je našao način da prati večerašnji meč.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Samo jako heroji", kratko je poručio Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi