Džanan Musa se oglasio pred večerašnji okršaj BiH - Francuska

Poslao podršku svojim saigračima

Džanan Musa se oglasio pred večerašnji okršaj BiH - Francuska

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Mejdanu igra protiv Francuske meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Bh. selekcija znatno oslabljena ulazi u okršaj protiv Francuske jer Duško Vujošević nije mogao da računa na Džanana Musu i Nemanju Gordića koji su otkazali dolazak u Tuzlu.

Džanan Musa je prošle sedmice izabran na NBA draftu od Brooklyn Netsa, a njegov novi klub mu nije dozvolio da doputuje u Tuzlu i nastupi u naredne dvije utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Belgije.

Ipak, mladi bh. košarkaš se danas oglasio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici kako bi poslao podršku svojim saigračima iz reprezentacije pred večerašnji okršaj protiv Francuske.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Krajisnik11
Koja tv kuca prenosi utakmicu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi