Musa zadovoljan, hvalio rad Cedevite

Nakon nove pobjede

Musa zadovoljan, hvalio rad Cedevite

Edmir Škorić

Bh. košarkaški reprezentativac Džanan Musa ubacio je 33 poena u pobjedi Cedevite nad Jazinom Arnabasi (116:65) u 20. kolu HT Premijer lige.

Izabranici Jurea Zdovca upisali su 18. pobjedu, a najbolji na parketu bio je naš Musa koji je ubacio 33 poena uz sedam asistencija i tri skoka.

"Nijedna utakmica nije lagana u ovom ritmu, gdje se moramo bazirati na ABA ligu i playoff. Svaka utakmica može biti zahtjevna, ali mi svakoj pristupamo jako, ozbiljno i profesionalno i s tim pristupom ostvarujemo ovako lagane rezultate. To kako su danas odigrali mladi igrači je još jedan dokaz kako se radi u Cedeviti i da se ozbiljno računa na mlade igrače. To je sjajan pokazatelj kako radi najbolji hrvatski klub", izjavio je nakon utakmice Musa.

Sljedeću utakmicu Cedevita igra u nedjelju u 19:00h u Podgorici. Riječ je o trećoj utakmici polufinalne serije doigravanja ABA lige i Zagrepčani moraju da pobijede ako žele u finale ABA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije