Musić: Sutra ćemo pokazati da nismo slučajno u WABA ligi

Košarkašica ekipe iz Banovića pred sutrašnji susret

Musić: Sutra ćemo pokazati da nismo slučajno u WABA ligi

E. Dindić

U okviru 2. kola WABA lige za košarkašice sutra u Banovićima se sastaju RMU Banovići i Triglav iz Kranja. Banovići i Triglav u prvom kolu ovog takmičenja zabilježili su poraze, pa je sutra svojevrsni popravni za obje ekipe.

Danira Musić, jedna od najboljih košarkašica Banovića, za SportSport.ba podijelila je očekivanja od sutrašnjeg susreta.

"Nakon loše tekme u Podgorici, sutra smo na popravnom ispitu. Imamo prednost domaćeg terena, a i jako dobro smo analizirali gdje smo griješili protiv Budućnosti. Loše smo odigrali u odbrani i najviše smo radili na tom planu, odnosno da taj segment igre podignemo na viši nivo", rekla je Musić te nastavila:

"Sutra moramo da posebno dobro odigramo u odbrani svih 40 minuta i onda ne sumnjam da rezultat neće izostati, pobjeda je jedino što nas zanima sutra protiv ekipe iz Kranja . Dosta je utakmica još pred nama , vidjećemo kako će biti , imamo dobar tim i trebaće vremena da se uigramo. Jedno je sigurno tu nismo slučajno", završila je Musić.

Utakmica između RMU Banovića i Triglava iz Kranja na rasporedu je sutra sa početkom od 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi