MVP na podu: Embiid "zakucao" Westbrooka
Foto: Screenshot

Košarkaš Oklahome završio na "posteru"

MVP na podu: Embiid "zakucao" Westbrooka

OKC i Philadelphia 76ersi trenutno igraju izuzetno zanimljiv meč u Chesapeake Energy Areni, a najbolji potez dosadašnjeg dijela utakmice je svakako silovito zakucavanje Joela Embiida.

Na poluvrijeme se otišlo minimalnom prednošću 76ersa (58:57), a odličn partiju u prvom dijelu je pružio centar Phile Joel Embiid.

Embiid je tako na odmor otišao sa 17 poena na svom kontu, a utakmicu je otvorio silovitim zakucavanjem preko Russella Westbrooka, prošlogodišnjeg MVP-a NBA lige.

Centar Phile je pri zakucavanju oborio Westbrooka na parket, a zatim i "oštrim" pogledom odmjerio sjajnog playmakera Oklahome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi