"Nađite nekoga ko će vas gledati kao što Jefferson gleda Džanana Musu"

Fotografija postala hit na društvenim mrežama

"Nađite nekoga ko će vas gledati kao što Jefferson gleda Džanana Musu"

E. Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa nastavili su pripreme za novu NBA sezonu, a jučer su imali zvanično fotografisanje.

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa se veoma dobro uklopio u novu sredinu i jučer je bio centralna figura na zvaničnom fotografisanju za novu sezonu. Očito je da su Musu saigrači veoma dobnro prihvatili i nadat se da će se to odraziti i na parketu u novoj sezoni.

S zvaničnog fotografisanja "procurila" je slika koja je nasmijala mnoge. U centru pažnje upravo je bio Džanan Musa, te njegov saigrač Rondae Hollis Jefferson koji je na zanimljiv način uputio pogled našem reprezentativcu.

Na društvenim mrežama odmah su počeli razni komentari, a svi poručuju da je to pogled koji svako želi u svom životu. Sigurno da je najbolji komentar bio "Nađite nekoga ko će vas gledati kao to Jefferson gleda Džanana Musu".

Top Komentari

Griezmann
Musa, crno ti se piše hahaha
43 3
Bosnian King
Bubnuce ga, izgleda ko pedercina, :-):-):-)
21 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi