Najbizarnija odgoda ikad: Nije sve tako sivo, kad prevrne se prikolica s pivom
Napile se ulice: Prikolica s gajbama piva prevrnula se na putu prema Prnjavoru (Foto: kosarka24.ba)

Odložen meč između Varde i Student Igokee

Najbizarnija odgoda ikad: Nije sve tako sivo, kad prevrne se prikolica s pivom

Ukoliko se ispostavi da je to stvarni razlog, ovo će biti ako ne najbizarnija, onda jedna od najbizarnijih odgoda neke utakmice u historiji sporta.

Kamion sa prevrnutim pivom pored Prnjavora navodno se ispriječio na putu košarkašima Student Igokee koji su krenuli prema Višegradu na utakmicu 17. kola Prve lige Republike Srpske.

Meč je morao biti odložen jer dežurne službe nisu mogle put učiniti prohodnim. Da bude sve još nebuloznije, prikolica s gajbama prevrnula se i prije nekoliko dana kod Prijedora, tačnije 22. februara o čemu su pisali mnogi portali.

Potražite više informacija na temu 1. liga Republike Srpske:

Meč između Varde i Student Igokee na programu je trebao biti večeras od 19 sati, no novi termin bit će objavljen naknadno.

Šta reći, koju poruku poslati...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi