Najzanimljiviju izjavu o Nurkiću dao je Paul George: Ma, nismo mi u dobrim odnosima, ali...

Zvijezda Oklahoma City Thundera

Najzanimljiviju izjavu o Nurkiću dao je Paul George: Ma, nismo mi u dobrim odnosima, ali...

O Nurkićevoj povredi govorila je i velika zvijezda Oklahoma City Thundera Paul George.

Podsjetimo, George i saigrač Russell Westbrook su imali nesuglasice sa Nurkićem prije nekoliko dana u međusobnom duelu Oklahome i Portlanda, a George je vjerovatno zbog toga i pomenuo da nije u najboljim odnosima sa našim košarkašom.

Ipak, poželio mu je sve najbolje kazavši da ne želi da se ikome tako nešto desi.

"Ja i Nurkić smo imali par rasprava na terenu, zato nekoliko nas nije u najboljim odnosima s njim. Ali, u ovom trenutku, želim mu sve najbolje. Ne želim da se ikome tako nešto desi", između ostalog je rekla zvijezda Oklahome.

Inače, zanimljivo je dodati i to da je George na ljeto 2014. godine doživio identičnu povredu igrajući za reprezentaciju, ali se oporavio i ove sezone je jedan od kandidata za MVP nagradu.

George je sinoć sa svojom Oklahomom igrao protiv Indiana Pacersa te je u pobjedi 107:99 ubacio 31 poen.

Trener Bullsa prije meča govorio o Nurkiću: To je težak trenutak, trenirao sam ga...

O Nurkićevoj povredi sinoć je govorio i trener Chicago Bullsa Jim Boylen.

"Naša srca su uz Jusufa Nurkića. Gledali smo utakmicu prije dva dana. To je težak momenat za njega. Trenirao sam ga u kampu Košarka bez granica. On je sjajan momak, vrlo zabavan. Želimo mu sve najbolje i nadamo se brzom oporavku", rekao je precd sinoćnji meč Boylen.

Inače, Trail Blazersi su bez Nurkića porazili Bullse u gostima sa 118:98, a Nurkova zamjena Enes Kanter ubacila je 13 poena uz šest skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi