Prije mjesec dana mu rekao da puno se*e za nekoga ko nema pojma, a sada mu poslao poruku

Podrška za Nurkića sa svih strana

Prije mjesec dana mu rekao da puno se*e za nekoga ko nema pojma, a sada mu poslao poruku

Za košarkaškog reprezentativca Bosne i Hercegovine Jusufa Nurkića stižu poruke podrške sa svih strana.

Nurkić je jučer povrijedio pred kraj susreta protiv Brooklyn Netsa, a sa terena će izbivati nekoliko mjeseci.

Poruke podrške do sada su mu uputili NBA igrači poput Luke Dončića, DeMara DeRozana, Blakea Griffina, DeMarcusa Cousinsa i Dwyanea Wadea, a oglasio se i košarkaš s kojim je Nurkić nedavno imao žestok sukob.

U pitanju je košarkaš Philadelphia 76ersa Ben Simmons koji je imao verbalni sukob sa Nurkićem prije mjesec dana. Pred kraj susreta Philadelphije i Portlanda, Nurkić je glasno proslavio promašeno slobodno bacanje Simmonsa, a ovaj mu nije ostao dužan.

"Ti baš mnogo se*eš za nekoga ko nema pojma", rekao je između dva bacanja Simmons našem Nurkiću. Ipak, danas, mjesec dana kasnije, zvijezda 76ersa odlučila je pružiti podršku Nurkiću.

"Ne želim vidjeti da se to desilo bilo kome", napisao je Simmons na Twitteru i označio našeg košarkaša.

Lijep gest zvijezde Philadelphije koji je pokazao da je prije svega veliki čovjek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi