Nakon braće Ball, Prienai sada doveo blizance!

Lavrinoviči imaju novi klub

Nakon braće Ball, Prienai sada doveo blizance!

Litvanski Vytautas Prienai je došao u centar pažnje svjetske košarkaške javnosti kada su u ovaj klub stigli braća LiAngelo i LaMelo Ball.

Angažovanje dvojice mlađih sinova kontroverznog LaVara Balla se pokazalo kao fijasko, a o lošem uticaju na čitavu organizaciju se jučer oglasio i sam klub.

Vytautas Prienai iza sebe ima užasnu sezonu sa braćom Ball u svojoj ekipi, oni su se u međuvremenu vratili u SAD, a u nadi da će nova biti puno bolja litvanski klub je angažovao dva pojačanja. Riječ je ponovo o braći, ali ovaj put su to blizanci.

Ipak, sada je Prienai doveo dobro poznate i proslavljene litvanske košarkaše Kšištofa i Dariuša Lavrinoviča. Tako će 38-godišnjaci ponovo udružiti snage na terenu nakon zajedničke epizode u Lietkabelisu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije