Nakon fudbalera i toalet papira, Nihad Đedović pokazao da i košarkaši imaju odličan izazov

Pokušavaju na sve načine "ubiti dosadu"

Nakon fudbalera i toalet papira, Nihad Đedović pokazao da i košarkaši imaju odličan izazov

E. Čaušević

Sportisti širom Evrope nalaze se u kućnim izolacijama i ne mogu čak ići ni na treninge zbog pandemije koronavirusa.

Skoro svi klubovi su svojim igračima odredili strogu kućnu izolaciju, te su mnogi dobili posebne upute od svojih klubova kako da barem djelomično odrade treninge u svojoj kući.

Fudbaleri su pokrenuli zanimljiv izazov na društvenim mrežama kako bi "ubili dosadu", te žongliraju s rolnom toalet papira, a nakon toga označe svoje saigrače da ponove ovaj izazov.

Sličnu stvar odlučio je uraditi i bh. košarkaš Nihad Đedović koji je objavio video novog izazova koji će zabaviti košarkaše koji su u kućnoj izolaciji. O čemu se radi pogledajte i videu ispod.

Top Komentari

Hix
Gledaj švabe hahaha
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi