Nakon historijske partije, Nurkić podijelio tužnu vijest sa fanovima

Bh. košarkašu preminula nana

Nakon historijske partije, Nurkić podijelio tužnu vijest sa fanovima

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić odigrao je utakmicu za pamćenje u pobjedi Portland Trail Blazersa protiv Sacramento Kingsa rezultatom 113:108.

Nurkić je meč završio sa 24 poena, 23 skoka, sedam asistencija, te po pet ukradenih lopti i blokada čime je postao prvi košarkaš u historiji koji je u jednoj utakmici imao više od 20 poena, više od 20 skokova, te pet ili više asistencija, blokada i ukradenih lopti. Službena statistika za ukradene lopte i blokade se u NBA ligi vodi od sezone 1983/84.

Međutim, Nurkić je nakon utakmice saznao veoma tužnu vijest da mu je preminula nana, a to je putem društvenih mreža podijelio sa svojim pratiocima.

Top Komentari

MirzaBarucic
Allahov rahmet neka je na rahmetli dušu nane Sabire. Sabur porodici.
98 0
ibrahim51
Inna lillahi ve inna ilejhi radziun! Svi smo Allahovi i svi se Njemu vracamo. Da joj dragi Allah oprosti grijehe i uvede u Dzennet. Tebi Jusufe i ostaloj vasoj porodici sabr dzemil.Selam!
46 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi