Naredne sedmice Lakersi dobijaju veliko pojačanje

Odbrana tima iz Los Angelsea će biti još jača

Naredne sedmice Lakersi dobijaju veliko pojačanje

S. Pašalić

Los Angeles Lakersi bi već naredne sedmice mogli biti jači za još jednog igrača.

Naime, Avery Bradley se prema posljednjim informacijama oporavio od povrede i mogao bi nastupiti već u srijedu protiv Orlanda.

Lakersi na krilima Jamesa i Davisa ove sezone igraju sjajno i trenutno su prvi u Zapadnoj Konferenciji sa 20 pobjeda i 3 poraza.

Iako u napadu nije bilo problema za tim iz Los Angelesa, u odbrani se ipak osjetio izostanak Bradleya koji igra sjajno u tom segmentu igre i sigurno da će protivničke ekipe sada imati još više problema protiv Lakersa.

Bradley od ove sezone nosi dres Lakersa, a prije povrede je odigrao 10 utakmica i sa prosjekom od 27 minuta na parketu je bilježio 9.6 poena, 3.2 skoka i 1.8 asistencija, ali kao što je već napomenuto, za Lakerse je puno bitnija njegova igra u odbrani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi