Durant i Green propuštaju All Star utakmicu, poznato je ko će ih zamijeniti

Spektakl za dvije sedmice

Durant i Green propuštaju All Star utakmicu, poznato je ko će ih zamijeniti

E. Škorić

Kevin Durant i Draymond Green neće nastupiti na All Staru zbog povreda, a umjesto njih su pozvani Lamelo Ball i Dejounte Murray.

Durant je bio kapiten Istoka, a u startnoj petorci zamijenit će ga Jason Tatum. Pored Tatuma na Istoku će u prvoj petorci nastupiti Trae Young, DeMar DeRozan, Giannis Anteotokunmpo i Joel Embiid. Na klupi će biti Khris Middleton, Fred VanVleet, James Harden, Zach LaVine, Darius Garland i Jimmy Butler.

Zapat će početi u petorci: Ja Morant, Steph Curry, LeBron James, Andrew Wiggins i Nikola Jokić.

Na klupi će biti Luka Dončić, Chris Paul, Karl Anthony Townms, Donovan Mitchell, Devin Booker i Rudy Gobert.

Za Balla, košarkaša Charlotte Hornetsa, bit će ovo prvi nastup na All Staru, baš kao i za Murrayja, košarkaša San Antonio Spursa.

Jedan od najiščekivanijih sportskih događaja u SAD-u održat će se 20. februara u Clevelandu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi