9

Komentari (9)

Tas14
koji ste vi cudaci… Svi su ovi skoro ne bitni ako se uporede sa Lukom Garzom. Čovijek koji svim srcem želi igrati za našu reprezentaciju a naš savez ne reagira puno. Luku Garza treba nastupati na Eurobasketu ove godine! (Radi se o najboljem college igracu)
Zvornicki
Koliko znam on je odlučio igrati za nas, ne znam šta čeka savez.
Azur77
Garza može igrati samo kao stranac u našoj repki,a to mjesto je već popunjeno
Tas14
Kako to moze biti popunjeno najboljem igracu College-a. Samo on zasluzuje biti naturolizovani igrac
Edin
Seronjo....nemas veze o cemu pricas. Garza je centar i stranac. Dakle ili Garca ili Robertson ili Alibegovic. Jedan od njih moze da igra. Ako igea Garza onda ti na beku moraju igrati Zahiragic ili Campara ili Pasalic. Onda mozemo i ja i ti igrati.... Sta treba Garza i Nurkic sami da prave pick and roll??? Ako bir
Zvornicki
Kako bi nam odgovaralo da i Kamenjaš bude izabran na draftu, nevjerovatno. Ne toliko zbog reprezentacije i njega, nego zbog činjenica da je otišao u NBA iz Sparsa (uz dužno poštovanje prema Sparsu) i iz domaće lige što bi bila velika motivacija za našu djecu. Od sveg srca mu želim da sljedeću sezonu zaigra u NBA.
Sanska_Prangija
Budimo realni, bilo bi sigurno ljepo a i fenomenalno, bukvalno fenomenalno.. Prijavljivali su se mnogo . Ja ne kontam da toliko mladih igraca iz evrope lete 'odmah' prema nba-u.doncicija je jedan öd sto milja . A i ne razumijem da se u tekstu Garza ni spomenuo nije .
Zvornicki
Moje mišljenje da u NBA ili uspiješ ili ne bez obzira na godine. Znači starost nema puno veze s tim, ako si mlad a imaš materijala ocijenit će to stručnjaci, ako nemaš kao mlad nećeš imati ni kasnije. A za Luku su pisali ranije da je odlučio igrati za BiH, ali sad je do Saveza.
Realist
Ako ga izaberu morat ce otic u druge lige prije odlaska u SAD da stekne iskustvo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.