"Želim na terenu vidjeti Duranta i Irvinga"
FOTO - EPA

ESPN-ov analitičar Netse vidi kao najzanimljiviju ekipu

"Želim na terenu vidjeti Duranta i Irvinga"

A. Beganović

U narednoj NBA sezoni mnogo se očekuje i od Brooklyn Netsa, čiju igru bi trebali nosi Kyrie Irving i Kevin Durant.

Kako pišu američki mediji ova dva igrača uspješno su se oporavila od povreda, a ESPN-ov analitičar Brian Windhorst smatra da će Netsi biti jedna od najzanimljivijih ekipa u predstojećoj sezoni.

"Mislim da je Brooklyn jedna od najzanimljivijih momčadi nove sezone. Želimo vidjeti Duranta i Irvinga. Razgovarao sam s ljudima koji su vidjeli njihov trening, prema njihovim pričama, ovaj par ostavlja vrlo ozbiljan dojam. Njih dvojica su u redu i spremni su za igru, ali želim to vidjeti", rekao je Windhorst i dodao:

"Za mene će najzanimljiviji tim u sljedećih šest mjeseci biti Brooklyn. Kakav će biti njihov sastav, kako će igrati? Ovo je potencijalno vrlo moćan tim koji ima puno posla. Mislim da ćemo vidjeti uspone i padove u slučaju ovog tima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi