4

Komentari (4)

Sukedzo
Znaci Salary Cap je 112 mil. $ za natednu sezonu, Curry je potpisao max ugovor od 210 mil. $ za 5 sezona, James ima platu oko 42 mil. $ znaci ove cifre koje vi pisete su pravo glupe
YaSSaL
Skoro da vise nema clanka na kojem se autori istih ne ispravljaju, ne upozoravaju na kardinalne greske i ne uce osnovama funkcionisanja stvari u bilo kojem sportu, a sve od strane "obicne" raje koja cita vijesti... Ovo je cirkus, ko je uopste zaposlio te ljude? Da li iko provjerava kakve gluposti valjaju vec mjesecima, da ne kazem godinama??
Master_ya
A gdje ste vi nasli da su ovo cifre koje ce im klubovi platiti? Stvarno mogli bi malo poceti istrazivati prije nego objavite, ovo koze biti samo koliko se predpostavlja da ce zaraditi od ugovora plus reklame sto imaju. Giannis ima ugovor na 5 godina 228 miliona $ npr i kako ce dobiti 80 miliona onda ove godine?
roki-rokic
Moj pasa ne trudi se da objasnis ovim nepismenim novinarcicima.Oni niti znaju sta je ugovor sa klubom niti ugov sa sponzorom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.