8

Komentari (8)

Dugi
Jokicev odraz je visok koliko debljina papira, ne zna igrati odbranu, onako sa visine uputi sut, pogodi, asistira. Ali ekipa nema od toga koristi. Sad se poceo i svadjati, psovati, i opet ona ista zvaljava usta se krecu po terenu.
DadiG
Za “novinara”, 1. Memphis nije pretrpio 2 domaća poraza 2. Anthony Edwards nije bek nego krilo a odigrao je 40 minuta 3. Iako je Ja Morant imao poena ispod svog prosjeka i 7 izgubljenih lopti, imao je triple double i +/- 20, tako da ga je besmisleno tu stavljati sa Towns-om 4. Bilo bi zanimljivo spomenuti da je Memphis gubio 26 razlike, od toga 25 pred kraj treće četvrtine i uspio pobjediti
DamirS
Jarane, ne mogu oni stići da pohvataju sve te informacije. Treba istraživati malo o Wandi, malo o Georgini pa tako da im za sport ne ostaje puno vremena.
DadiG
Ima i toga iako se ove informacije mogu skupiti za 3 minute. SS . Ba je ovo
sslazio
Ne moze lik sam. Mora u bolji tim preci i to je to. Denver je lakrdija.
karlhajncbrazzzo
Koga boli k šta će lik uraditi? :D
King_Kenny
@sslazio ...kad bi presao u bolji klub ne bi mogao nabijati statistiku kao u Denveru,imao bi statistiku kao Nurkic.
Toniche
Porediti Nurkica i Jokica hahah To je poređenje balvana i inteligencije...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.