6

Komentari (6)

Dugi
U svoje vrijeme braca Gasol su bili neprikosnoveni. Jokic je samo jedna bandera. Ima odraz debljine zileta, odbrana mu je nula (0). I Dino Radja bi na terenu pojeo Jokica za dorucak, pa cak i Divac! Jokic ima sut i asistencije.
Zeromalzinho
Pau je dobar igrač i ok ali Nikola ga do sad ušio u svim parametrima na toj poziciji ali Ameri se ne mire sa tim da bi realno za MVP trebalo birati između Luke, Janisa i Nikole to njih svrbi nemaju svog nijednog ubace ovu djecu ko fol Morent kuca preko ljudi pa je atraktivan za gledati koliko je pobjeda donio kucanjem smiješni su kada je upitanju taj izbor. Stim da mislim da Nikola treba pokupiti MVP ponovno 2000/1000/500 smiješno. Da se ko nebi zapalio bosanac piše što je još teže nekima za svatit Bošnjak.
Thierry.Henry
Ma ugurace oni Moranta ili Embida da bude MVP...,tesko je da dodje neko iz Europe i pisa Po njima . Ja Morant jes atraktivan i dobar igrac Ali bar Ove sezone Ni pola koristan Kö jokic ili Gianis
DelPiero
@Thierry.Henry Embid nije amerikanac i zasluzio je da bude MVP jer je skoro svake sezone u tim pricama za MVPja, mislim da Morant nema sanse
Sukedzo
Druga petorka dobija prvu +20 i to hladno
Babuka1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.