NBA, pa gdje vam je Nurkić?
Bh. košarkaš je u utakmici protiv Orlanda stigao do novog double-double učinka ove sezone. Ubacio je 18 poena i uhvatio je 10 skokova, a dodao je i tri blokade (Foto: EPA)

Top 10 bez bh. centra

NBA, pa gdje vam je Nurkić?

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić je sinoć u susretu protiv Orlando Magica imao nekoliko fantastičnih poteza.

Među tim potezima bilo je i jedno zaista fantastično zakucavanje preko Evana Fourniera i Jonathana Isaaca, ali nekim čudom se ovaj potez nije našao u Top 10 poteza večeri.

NBA liga je među najbolje poteze stavila zaista neke sasvim prosječne poteze, ali Nurkićevo zakucavanje preko dvojice nije našlo svoje mjesto na listi.

Potez večeri pripao je košarkašu Boston Celticsa Jaysonu Tatumu koji je imao strašno zakucavanje u meču protiv Oklahome.

Ostale poteze ocijenite sami...

Top Komentari

rajvosa46
Bosnjo: "Nisu ga stavili u top 10 zato sto je musliman." hahahhaha Boli Nurkica briga hocel ga stavit oni u top 10 poteza veceri ili nece
4 0
Chupy
Ja mislim da ga nisu stavili u top 10 zato sto ga nisu stavili :) :) :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti