Nurkić je kucanjem uništio dvojicu, a zatim se javilo poznato lice: Brate...
Iz utakmice u utakmicu Jusuf Nurkić pruža sve bolje partije. Double-double učinak već polako postaje sasvim normalan za njega iz utakmice u utakmicu (Foto: NBA)

Zajednički prijatelj Nurkića i LeBrona Jamesa

Nurkić je kucanjem uništio dvojicu, a zatim se javilo poznato lice: Brate...

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić ponovo je odigrao odličan meč u dresu Portland Trail Blazersa protiv Orlando Magica (128:114).

Ubacio je bh. centar 18 poena i uhvatio je 10 lopti, a imao je i nekoliko fantastičnih poteza među kojima je i zakucavanje preko dvojice igrača Orlando Magica.

Nurk je ukucao loptu u koš preko Evana Fourniera i Jonathana Isaaca, te će sasvim sigurno ovaj potez naći svoje mjesto među najboljim protekle noći u najjačoj ligi svijeta.

Nakon ovog kucanja javio se nekadašnji saigrač Bosnian Beasta iz Zadra Romeo Travis. On je postavio fotografiju zakucavanja i samo je kratko napisao "brate"...

Interesantno je svakako da je Travis jedan od najboljih prijatelja LeBrona Jamesa sa kojim je i dalje u jako dobrim odnosima.

Sa Nurkićem je zajedno igrao u dresu Zadra 2013. godine...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi