Poznati su svi parovi NBA play-offa

Nakon okončanog play-in

Poznati su svi parovi NBA play-offa

A. Čaušević

Okončan je play-in te su poznati svi parovi play-offa NBA lige.

Atlanta Hawksi su pobijedili Cleveland Cavalierse rezultatom 107:101 te su postali posljenji član razigravanja sa Istočne konferencije.

Najbolji pojedinac u pobjedi Hawksa bio je Trae Young koji je meč završio sa 38 poena i 9 asistencija, Bogdan Bogdanović je dodao 19 poena.

Za posljednje mjesto u play-offu na Zapadnoj konferenciji su se borili La Clippersi i New Orleans Pelicansi. Pobjedu su na kraju odnijeli Pelicansi 105:101.

Pelicanse je do velikog trijumfa vodio Brandon Ingram sa 30 poena. Dodao je po šest skokova i asistencija. Paul George i Marcus Morris sa po 27 poena su se istakli kod gostiju.

Istočna konferencija:

(1) Heat - (8) Hawks
(2) Celtics - (7) Nets
(3) Bucks - (6) Bulls
(4) 76ers - (5) Raptors

Zapdna konferencija:

(1) Suns - (8) Pelicans
(2) Grizzlies - (7) Timberwolves
(3) Warriors - (6) Nuggets
(4) Mavericks - (5) Jazz

Top Komentari

user1582456981
Dragi novinaru Paul George nije ni igrao jer je pozitivan na Covid... A 27 poena je ima Jackson...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti