Nurkić fenomenalno otvorio novu NBA sezonu, Portland poražen u dramatičnoj utakmici

Double-double učinak našeg centra

Nurkić fenomenalno otvorio novu NBA sezonu, Portland poražen u dramatičnoj utakmici

Haris Zilić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić sjajno je otvorio novu sezonu u NBA ligi.

Na otvaranju sezone, njegovi Portland Trail Blazersi izgubili su u dramatičnoj utakmici od Sacramento Kingsa rezultatom 121:124, a Nurkić je meč završio sa double-double učinkom od 20 poena i 14 skokova.

U timu Portlanda  fenomenalnu partiju odigrao je McCollum koji je utkamicu okončao sa 34 poena, šest skokova i pet asistencija, Lillard je imao također double-double učinak od 20 poena i 11 asistencija.

Sacramento je do trijumfa predvodio raspucani Barnes sa 36 poena, kojima je dodao i devet skokova, raspoložen je bio i Fox sa 27 ubačenih poena, a imao je pet skokova i osam asistencija.

U ostalim sinoćnjim mečevima zabilježeni su ovi rezultati:

Charlotte - Indiana 123:122

Oglasi

Detroit - Chicago 88:94

NY Kincks - Boston 138:134 (nakon produžetka)

Toronto - Washignton 83:98

Memphis - Cleveland 132:121

Minnesota - Houston 124:106

New Orelans - Philadelphia 97:117

San Antonio - Orlando 123:97

Utah - Oklahoma 107:86

Phoenix - Denver 98:110

Top Komentari

struja
Fenomenalno a izgubis?
0 9
Marija5543
Moje ime je Анна Андреева, želim brzo reći svijetu da je prava čarolija na internetu koja je jaka i stvarna. Njegovo ime je Dr. Alaba. Nedavno mi je pomogao ujediniti moj odnos s mužem koji me ostavio. Kad sam bila trudna sam kontaktirao dr Alaba. On baci ljubavnu čaroliju za mene i mog muža, koji je rekao da nije bio povezan s mene opet, nazvao me je i počeo me molio da se vratim. Sada se vratio s toliko ljubavi i pažnje. Danas sam sretan da izvješće koje ovaj kotač ima moć da donese natrag slomljena odnos. Jer sad sam sretna sa svojim mužem. Za svakoga čitate ovaj članak i trebaju pomoć, Dralaba također mogu ponuditi bilo koju vrstu pomoći, kao što je liječenje svih vrsta bolesti, osvojiti sudski spor, problemi u trudnoći, duhovnu zaštitu i još mnogo toga. Možete ga kontaktirati preko svog e-mail d r a l a b a 3 0 0 0 @ g m a i l . c o m poziv ili dodati ga na WhatsApp / Viber sa svojim telefonskim brojem 1 (580) 373-2215 Nemojte odustati na osobu koju stvarno volim?
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi