9

Komentari (9)

Noone
Ova statistika je već nesto...Samo da nastavi ovako
struja
Fenomenalno a izgubis?
Babuka1
Glup komentar.
Slobodas
Realno Sakramento jedna od ekipa kojoj se prognozira donji dio tebele ovo se je moralo dobiti
user1597698961
Novi trener,i pripremne su sve izgubili,,ova trojicq c3 vjvr zabijati dosta poena(nurk,cj,lilard)ali nema im ostalih,covington zabije jednu 10poena pa ga nema 3meca,nema im vise carmela
Marija5543
Moje ime je Анна Андреева, želim brzo reći svijetu da je prava čarolija na internetu koja je jaka i stvarna. Njegovo ime je Dr. Alaba. Nedavno mi je pomogao ujediniti moj odnos s mužem koji me ostavio. Kad sam bila trudna sam kontaktirao dr Alaba. On baci ljubavnu čaroliju za mene i mog muža, koji je rekao da nije bio povezan s mene opet, nazvao me je i počeo me molio da se vratim. Sada se vratio s toliko ljubavi i pažnje. Danas sam sretan da izvješće koje ovaj kotač ima moć da donese natrag slomljena odnos. Jer sad sam sretna sa svojim mužem. Za svakoga čitate ovaj članak i trebaju pomoć, Dralaba također mogu ponuditi bilo koju vrstu pomoći, kao što je liječenje svih vrsta bolesti, osvojiti sudski spor, problemi u trudnoći, duhovnu zaštitu i još mnogo toga. Možete ga kontaktirati preko svog e-mail d r a l a b a 3 0 0 0 @ g m a i l . c o m poziv ili dodati ga na WhatsApp / Viber sa svojim telefonskim brojem 1 (580) 373-2215 Nemojte odustati na osobu koju stvarno volim?
emial766
Jeli to onaj garo iz Reala?
AcMilan_rosoneriBosna
Kakve ti sihirbaze promoviras
Ars412
Ovaj tim sa CJ nema sta da trazi.. odma da ga trejduju za nekog ko moze igrati i odbranu, nesto tipa M.Smart iz Bostona. Previse je imati i Lilarda i CJ u timu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.