NBA zvijezda poslala donaciju u Čitluk
EPA

Za svaku pohvalu

NBA zvijezda poslala donaciju u Čitluk

NBA košarkaš Ivica Zubac pokazao je da misli na svoj rodni kraj i u doba krize.

Pandemija koronavirusa stvorila je probleme brojnim zdravstvenim ustanovama u našoj zemlji, a u teškim trenucima svom Čitluku je pomogao ovaj mladi košarkaš Los Angeles Clippersa.

On je Domu zdravlja u Čitluku, koji je bio najpogođeniji koronavirusom u BiH, donirao vrijednu donaciju koja sadrži defibrilator, inhalatore, aspiratore, zaštitne maske te druge medicinske uređaje i drugu zaštitnu opremu.

Pošiljku je uručio Ivicin brat Antonio, a košarkašu su se iz Doma zdravlja Čitluk zahvalili na ovoj opremi koja će, bez sumnje, biti od velike koristi u narednom periodu.

Zdravstvenim ustanovama u BiH u jeku pandemije još su pomogli Džanan Musa, Mirza Teletović, Bojan Bogdanović...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi